Het team

Het team van Tegentij stelt zich voor:
null

Bart-Jan van Gaart

Organisatie & financiën
null

Mirjam Rigterink

Programmering

Vrijwilligers

Gastvrouwen/gastheren

Als gastvrouw/heer ben je het gezicht van Tegentij bij onze activiteiten. Je verwelkomt de deelnemers, wijst ze de weg en geeft antwoord op voorkomende vragen of verwijst door. Samen met de locatie en de docent zorg je dat alles in goede banen wordt geleid. Als gastvrouw/heer, heb je uiteraard het voorrecht om de bijeenkomsten waar je bij functioneert, kosteloos bij te wonen.

Marketingmedewerkers

Marketingmedewerkers helpen bij het vervaardigen en verspreiden van flyers, posters en andere marketingmiddelen. Onder begeleiding van onze Marketeer werk je in een team dat volledig verantwoordelijk is voor de totale marketing van Tegentij. Ben je creatief, kun je mooi fotograferen of fiets je graag door de stad, dan ben jij onze ideale marketingmedewerker.

Secretarieel/administratief medewerkers

Op het secretariaat van Tegentij zullen vrijwilligers, onder begeleiding van een professionele medewerker, verantwoordelijk zijn voor alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden binnen Tegentij. Denk aan het opstellen van nieuwsbrieven, mailings, postbehandeling, mailafhandeling en voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de financiële administratie.

Interesse om vrijwilliger te worden bij Tegentij?

Neem contact op met Elke Hauser voor meer informatie en om je aan te melden!