Opleiding Veiligheid en Security – het aanbod

Photo of author

Van scholingen

De laatste jaren is het belang van veiligheid en security binnen bedrijven steeds groter geworden. Een goede beveiliging is niet alleen belangrijk om cyberaanvallen tegen te gaan, maar ook om de integriteit van bedrijfsgegevens en vertrouwelijke informatie te beschermen. Om bedrijven te helpen met het verbeteren van hun veiligheidsstrategieën, zijn er een aantal opleidingen en scholingen beschikbaar om mensen op te leiden op het gebied van veiligheid en security.

Deze scholingen zijn ontworpen om mensen op te leiden in de laatste technologieën en strategieën met betrekking tot veiligheid en security. Ze kunnen mensen leren hoe zij hun bedrijf kunnen beschermen tegen cyberaanvallen en bedrijfsspionage. Ook leren de cursisten hoe zij hun bedrijf kunnen beveiligen tegen fysieke bedreigingen zoals inbraak, vandalisme of sabotage.

De scholingen kunnen worden aangeboden als een klassikale cursus, of als een online training. Afhankelijk van het niveau van ervaring dat je hebt met veiligheidsstrategieën, zijn er verschillende, verschillend gevorderde cursussen beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Veel van deze opleidingen worden ook aangeboden als een combinatie van klassikale lessen en online oefeningen.

Na het afronden van een opleiding in veiligheid en security, kunnen deelnemers een certificaat ontvangen waarmee ze kunnen aantonen dat ze bekwaam zijn in het beveiligen van hun bedrijf. Het certificaat zal een bewijs zijn dat zij de benodigde kennis en vaardigheden hebben om een veiligheidsstrategie op te zetten en te implementeren.

Veiligheid en security zijn belangrijke onderwerpen in een bedrijf, en het is belangrijk dat iedereen binnen het bedrijf op de hoogte is van de laatste technologieën en strategieën die worden gebruikt om de bedrijfsgegevens te beschermen. Door scholing op het gebied van veiligheid en security te volgen, kunnen bedrijven hun medewerkers opleiden om hun bedrijf te helpen beveiligingsstrategieën te verbeteren en te implementeren.

van de 21e eeuw

“Veiligheid en Security voor de Toekomst: Uw Opleiding in de 21e Eeuw”


HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn

Lesgeld

HBO Bachelor Integrale veiligheid

nvao

Opleiding HBO Integrale veiligheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.

36 maanden

Vanaf € 204,95 p/m

HBO-programma’s

Studieduur

Lesgeld

HBO-programma IT-architectuur en -infrastructuur

Volg de IT-architectuur en -infrastructuur opleiding en ontdek hoe je IT-systemen nog beter laat functioneren. Studeer in eigen tempo!

6 maanden

Vanaf € 269,95 p/m

HBO-programma Criminologie

Verdiep je in criminaliteit met de korte opleiding Criminologie. Start vandaag nog!

3 maanden

Vanaf € 280,00 p/m

HBO-programma Internationale veiligheid

Verdiep je in veiligheid vanuit internationaal perspectief. Van mondiaal en Europees tot nationaal niveau. Direct starten? Meld je nu aan!

3 maanden

Vanaf € 280,00 p/m

HBO-programma Leidinggevende beveiliging

Werk aan jouw kwaliteiten als leidinggevende in de beveiligingswereld en creëer goed leiderschap voor jouw organisatie of ploeg. Starten kan elke dag!

3 maanden

Vanaf € 280,00 p/m

HBO-programma Veiligheidsmanagement

Tijdens de opleiding Veiligheidsmanagement verdiep je je in fysieke veiligheid, crisis- en risicomanagement. Start vandaag en studeer in je eigen tempo!

9 maanden

Vanaf € 269,95 p/m

HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid

HBO Programma Inleiding Integrale veiligheid studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.

9 maanden

Vanaf € 269,95 p/m

HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving

Leer in 3 maanden integraal veiligheidsbeleid ontwikkelen. Je kijkt naar de invloed van veiligheidsbeleving op het gedrag van mensen. Studiegids ontvangen?

6 maanden

Vanaf € 279,95 p/m

HBO-programma Digitale veiligheid

Leer in 3 maanden alles over digitale veiligheid, privacy en de maatschappelijke impact van cybercrime. Start vandaag nog en studeer in je eigen tempo!

3 maanden

Vanaf € 279,95 p/m

HBO-programma Safety- en securitymanagement

Leer in 3 maanden alles over informatiebeveiliging, risicomanagement, KAM management en AVG. Start vandaag nog en studeer in je eigen tempo!

3 maanden

Vanaf € 279,95 p/m

HBO-programma IT-strategie

Volg de opleiding IT-strategie en leer alles over het belang en de waarde van een sterke IT-strategie. Schrijf je nu in!

6 maanden

Vanaf € 269,95 p/m

HBO-programma IT-security

Volg de IT security opleiding en leer alles over veiligheid binnen digitale activiteiten. Schrijf je nu in!

6 maanden

Vanaf € 269,95 p/m

HBO 21+ toets

Studieduur

Lesgeld

HBO 21+ toets

Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.

Eenmalig

Vanaf € 79,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur

Lesgeld

MBO Beveiliger 2

wettelijk erkend

Wil jij aan de slag als beveiliger bij bijvoorbeeld evenementen of op Schiphol? Bij NTI volg je de opleiding Beveiliger extra voordelig met het STAP-budget!

12 maanden

Vanaf € 84,95 p/m

MBO Beveiliger 3

wettelijk erkend

MBO Beveiliger opleiding niveau 3 studeren? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma van NTI.

18 maanden

Vanaf € 104,95 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur

Lesgeld

Coördinator beveiliging

De Opleiding Coördinator beveiliging studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een branche-erkend diploma.

8 maanden

Vanaf € 94,95 p/m

Certificaat Beveiliging C

Brancheopleiding Certificaat Beveiliging C studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!

6 maanden

Vanaf € 69,95 p/m

Certificaat Beveiliging B

Brancheopleiding Certificaat Beveiliging B studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!

6 maanden

Vanaf € 54,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur

Lesgeld

MBO toelatingstoets

Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!

Eenmalig

Vanaf € 79,95

Beroepsopleidingen

Studieduur

Lesgeld

Horecaportier

Wil je graag horecaportier worden bij bijvoorbeeld een discotheek, kroeg of café? Begin dan vandaag nog met de opleiding tot horecaportier bij het NTI!

6 maanden

Vanaf € 49,95 p/m

Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Met de opleiding Buitengewoon opsporingsambtenaar leer je gespreks- en benaderingstechnieken en rechtskennis om boa te worden. Doe de proefles!

6 maanden

Vanaf € 44,95 p/m

Vakopleiding Particulier onderzoeker

Vakopleiding Particulier onderzoeker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!

12 maanden

Vanaf € 44,95 p/m

van de 21e eeuw

“Veiligheid en Security voor de Toekomst: Uw Opleiding in de 21e Eeuw”

– Opleidingen in Veiligheid en Security bieden studenten de kennis en vaardigheden om te werken in een professionele security-omgeving.

– Studenten leren hoe ze kunnen voldoen aan de veiligheidseisen van een bedrijf of organisatie.

– Studenten ontvangen instructie in het ontwerpen van beveiligingssystemen, het beheren van beveiligingssoftware, het beheren van risico’s en het toepassen van beveiligingsprocedures.

– Studenten leren ook hoe ze kunnen reageren op een crisis of een dreiging en hoe ze beveiligingsprotocollen kunnen implementeren om cyberaanvallen, aanvallen en andere veiligheidsbedreigingen te voorkomen.

– Studenten leren ook hoe ze kunnen samenwerken met anderen om cyberdreigingen te verminderen en hoe ze hun eigen veiligheidsstrategieën kunnen ontwikkelen.

– Studenten leren ook hoe ze een security-incident kunnen melden en hoe ze de juiste maatregelen kunnen nemen om verdere schade te voorkomen.

– Studenten leren ook hoe ze gebruikers kunnen informeren over veiligheidsmaatregelen en hoe ze hun informatiesystemen kunnen beveiligen tegen cyberaanvallen.